​Finansforbundet har afgivet andet konfliktvarsel i overenskomstforhandlingerne med Finanssektorens Arbejdsgiverforening.
Et enigt Landsmøde gav Finansforbundets forhandlingsdelegation mandat til at afgive andet konfliktvarsel den 25. februar, og det er nu afgivet her tidlig fredag morgen.
En eventuelt konflikt vil indebære, at elektroniske betalinger, bankfilialer, netbank, kontantautomater m.v. i Danmark lukkes ned under konflikten.
“Forhandlingerne fortsætter i Forligsinstitutionen under Forligsmandsloven, som umuliggør konkret kommunikation fra forhandlingernes indhold, men vi har været nødt til at afgive andet konfliktvarsel her tidligt fredag morgen. Vi vil fortsat meget gerne lave et resultat ved forhandlingsbordet, og det håber vi bestemt også stadig er muligt”, siger Kent Petersen, formand for Finansforbundet.
Forhandlingerne brød sammen ved partsforhandlingerne den 18. februar og har siden den 28. februar været i gang i Forligsinstitutionen, hvor de også fortsætter. En eventuelt konflikt kan tidligst træde i kraft pr. 1. april 2014.
Læs mere på Finansforbundets hjemmeside.