For at så mange som muligt skal få glæde af konferencen, er det vigtigt, at annonceringen af den bliver spredt ud til alle potentielle deltagere. Arbejdstilsynet ønsker derfor jeres hjælp til at videresende denne mail om konferencen til alle relevante personer og organisationer i jeres netværk. 

Bemærk at sidste tilmeldingsdag til konferencen er den 20. december 2013. Tilmelding skal ske via Arbejdstilsynets hjemmeside ved at følge ovenstående link. 

Deltagelse i konferencen er gratis. Konferencen foregår i København.

Konferencen vil indeholde et afvekslende program med bl.a. interview, forumteater, oplæg og formidling af erfaringer fra virksomheder. Målgruppen er arbejdsmiljørepræsentanter og arbejdsmiljøprofessionelle, der arbejder med forebyggelse af vold på virksomhederne. 

Der er plads til 250 deltagere på konferencen.