Kom til konference den 23. maj 2013 kl. 10 -16 på Axelborg i København.
Lad dig inspirere af forskellige eksempler på, hvordan arbejdspladser har håndteret forandringer fx generaldirektør Maria Rørbye Rønns håndtering af forandringerne i DR, direktør og leder af DONG’s arbejdsmiljøorganisation Jens Jakobssons viden om medarbejderinvolvering, eller PFA’s koncerndirektør Lars Ellehave-Andersens erfaringer med kommunikation under forandringsprocesser.
Konferencen er målrettet virksomhedsledere, HR ansvarlige, arbejdsmiljøansvarlige og tillidsrepræsentanter. Arbejdsmarkedets parter har i fællesskab udarbejdet 22 nationale anbefalinger for området. Konferencen giver indsigt i anbefalingerne, og inspiration til hvordan der kan arbejdes med at sikre et godt psykisk arbejdsmiljø, når der skal gennemføres forandringer på arbejdspladsen.