Kom og hør Morten Østergaard, uddannelsesminister, Harald Børsting, formand LO, Bente Sorgenfrey, formand FTF, Bent Hansen, formand Danske Regioner, Bertel Haarder, medlem af Udvalget for Forskning og Innovation og tidligere minister, Venstre og Kjeld Lisby, innovationschef, Idéklinikken, Aalborg Sygehus.
Seminaret skal bl.a. ses som et indspark til regeringens arbejde med at lave en ny vækstpolitik og en innovationsstrategi, der både omfatter den offentlige og den private sektor. 

De er blandt en række spændende og vidende oplægsholdere, som vil give deres bud på, hvordan vi styrker velfærdsinnovation og -teknologi og samtidig sikrer en god og innovativ inddragelse af medarbejdernes idéer og kompetencer. Vær med til en spændende debat og dialog, der kan give politikere og beslutningstagere noget at tænke over og give dem idéer til, hvordan vi får sat skub i udviklingen af innovative velfærdsløsninger til gavn for borgere, medarbejdere, vækst og samfund.www.lo.dk/tilmelding senest mandag den 13. august.