Har du ikke helt styr på det der med gammelt og nyt komma? Er IT-færdighederne ved at blive rustne? Eller har din brug af de tyske verber udviklet sig til en kreativ gætteleg?
Så har vi en god nyhed: Godt og vel 230.000 af medlemmerne i FTF’s medlemsorganisationer – eller over halvdelen af alle FTF’ere – kan nu tilmelde sig kurser hos FTF’s Onlineskole. Uden at betale en øre vel at mærke.
Er din fagforening tilmeldt, er det blot at gå ind på og komme i gang. FTF’s Onlineskole tilbyder i alt 37 kurser i både sociale medier, sprog, ledelse og meget anvendte programmer som Word og InDesign.

Opdateret katalog
Den digitale udvikling stiller hele tiden nye krav til vores kompetencer, og her kan Onlineskolen være et led i at holde færdighederne ved lige, siger Ole Stilund, IT-konsulent i FTF:
"Vi gør meget for at have et opdateret kursuskatalog og lytte til medlemsorganisationernes ønsker. Nogle gange ser vi, at arbejdspladser introducerer nye programmer uden at afholde kurser i dem. Hos Onlineskolen får man undervisning i både Word, Excel, InDesign og Photoshop," siger han.

Sprogkurserne er blandt de nye tilføjelser til Onlineskolen med blandt andet tysk, spansk, engelsk og fransk samt et helt nyt kommakursus udviklet i samarbejde med Dansk Sprognævn.
IT-sikkerhedskursus gratis for alle
De senere år er IT-sikkerhed rykket højt op på dagsordenen både blandt private virksomheder og i den offentlige sektor. Derfor tilbyder Onlineskolen et gratis IT-sikkerhedskursus til alle medlemmer af en af FTF’s medlemsorganisationer:
"Vi synes, at det her område er så vigtigt, at vi har valgt at tilbyde til det til alle FTF’ere uanset om deres fagforening har tilmeldt sig Onlineskolen eller ej. En enkelt lille brist i IT-sikkerheden kan være nok til at forvolde stor skade i hele organisationen, og det vil vi gerne forebygge," siger han.
FTF’s IT-sikkerhedskursus finder du her:
Find mere indenfor emnerne: