De tre debattører LO’s formand Lizette Risgaard, FTF?s formand Bente Sorgenfrey og Jean Petersen, bestyrelsesmedlem i FOA SOSU, tager temperaturen på ligestillingen i Danmark og diskuterer, hvorvidt ligestillingsudfordringerne er universelle. Kan vi fx lære noget af Malawi?

Mødet foregår i Den Grå Kødby, fredag den 20. maj kl. 15-17. Arrangementet er en del af ?Talk Town?, der er en samtaleby om køn, ligestilling og feminisme arrangeret af Kvinderådet og kulturproduktionskollektivet Indgreb. ?Talk Town? varer fra den 18. til 20. maj.

Women Deliver i København
?Talk Town? kører parallelt med den store internationale konference Women Deliver i Bellacenteret den 16.-19. maj. Her samles omkring 5.000 kvinder, kvindeorganisationer, forskere, menneskerettighedsorganisationer mv. for at diskutere kvindepolitik i et internationalt perspektiv. Læs mere om Women Deliver her

LO-næstformand Nanna Højlund og FTF’s formand Bente Sorgenfrey deltager også i en debat i Bella Centeret den 17. maj kl. 18:30-20:30. Her er temaet, hvordan kvinders position på arbejdsmarkedet kan styrkes. Udover LO og FTF deltager også Sharan Burrow, generalsekretær i ITUC, samt fagforeningsrepræsentanter fra Danmark, Canada og Mellemøsten.

Program for debatmøde den 20. maj kl. 15-17 i ?Talk Town? i den Grå Kødby, Sted: ?H15?, Halmtorvet 15, 1715 København:

15.00: Velkomst ved Lizette Risgaard (LO).

15.15: Filmvisning ?Jean Petersen Malawi? ved Jean Petersen, bestyrelsesmedlem i FOA SOSU.

15.45: Debat mellem formand for LO; Lizette Risgaard, formand for FTF; Bente Sorgenfrey og bestyrelsesmedlem i FOA SOSU; Jean Petersen. De tre vil diskutere, om ligestillingsudfordringerne universelle? Kan vi lære af Malawi? Hvordan står det til med ligestillingen i Danmark anno 2016, og hvad skal der til for at få mere ligestilling? Dialog og debat med de fremmødte.

16.30: Vin og solskin

Gratis adgang. Find os her: facebook.com/talktowncph og tjek hjemmesiden talktown.dk ud her

FAKTA: Talk Town 2016
Talk Town åbner den 18.-20. maj i Den Grå Kødby. Talk Town består af lang rækkeforskellige debatformer som fx paneldebatter, vandringer og workshops krydret med sociale og kunstneriske aktiviteter som fællesspisninger, koncerter og performances.

Kontakt: Pressekonsulent Anette Bindslev, tlf. 23 39 42 14.