Arbejder din arbejdsplads systematisk med innovation? Fx udvikling af nye arbejdsformer, ydelser eller produkter? Center for Offentlig Innovation (COI) skal medvirke til, at den offentlige sektor bliver mere innovativ og har derfor i dag lanceret innovationstesten.dk.
Her kan du se, hvor du og din offentlige arbejdsplads placerer sig i innovationslandskabet ved at svare på udvalgte spørgsmål fra innovationsbarometeret, verdens første statistik om offentlig innovation.
innovationstesten.dk kan enhver offentlig ansat tage testen anonymt med tanke på sin egen, lokale arbejdsplads, fx et hospital, en folkeskole eller en børnehave. Som svar får deltageren vist en individuel grafik med ens egen arbejdsplads sat i forhold til landsgennemsnittet for en del af den offentlige sektor, som man selv vælger. Altså fx sundhedsområdet i regionerne eller kommunal børnepasning.
Sådan gør du:
• Gå ind på Innovationstesten.dk fra enten pc, mobil eller tablet
• Vælg en sektor, du gerne vil sammenligne dig med
• Tænk på din egen arbejdsplads og svar anonymt på spørgsmål fra Innovationsbarometeret
• Få en grafik med dine egne svar holdt op i mod landsgennemsnittet for den valgte sektor
• Download eller print grafikken hvis du har lyst – den er måske interessant at dele med kollegerne?
Læs mere om innovationstesten på www.coi.dk/innovationstesten