Mødet finder sted den 28. juni 2012 fra kl. 15-17.30, hvor vi vil debattere velfærdsledelse og den offentlige sektors udfordringer.
Arrangementet foregår i KL-Huset i København, og det er gratis at deltage. Der vil være indlæg fra professor Jacob Torfing, Institut for Samfund og Globalisering, RUC, administrerende direktør i Københavns Kommune Claus Juhl og koncerndirektør i Region
Hovedstaden Katja Kayser om fremtidens velfærdsledelse og ledelse af velfærdsproduktionen i praksis. Hvem skal for eksempel drive udviklingen af den offentlige sektor, og hvilke krav stiller det til ledelse?

Videncentret er et samarbejde mellem Danske Regioner, Moderniseringsstyrelsen og KL, og formålet er at indsamle, opbygge og formidle viden om velfærdsledelse i praksis ved at igangsætte og følge konkrete projekter om god ledelse for velfærdsområderne.
Videncenter for Velfærdsledelse har sat gang i ti projekter om ledelse på velfærdsområderne. Projekterne ligger alle inden for temaerne: Ledelse af mødet mellem borgeren og det offentlige Ledelse af forandringer og kvalitetsudvikling i en krisetid Ledelse af den professionsfaglige arbejdsplads Ledelsesrum i velfærdsinstitutionen