Caroline

Som socialpædagog hjælper Caroline med at skabe værdige og meningsfulde liv for mennesker, som ikke har det nemt. Hverdagen er presset på det socialpsykiatriske bosted, fordi der mangler folk. Men Caroline og kollegerne gør alt, hvad de kan.

Kasper

Når Kasper og hans kolleger rykker ud, er tid den afgørende forskel mellem liv og død. Er vagterne for lange og arbejdspresset for hårdt, kan der ske flere fejl og farlige situationer.

Stina

For Stina og hendes lærerkolleger er det vigtigste, at eleverne får et godt liv, baseret på selvværd og selvforståelse. Det kræver tid at nå dertil for elever med svære indlærings¬vanskeligheder. Heldigvis har de Stina og hendes kolleger.

Henrik

Få timers hjælp hver dag er afgørende for Henrik. For ham betyder det, at han kan drive sin egen virksomhed. Uden hjælpen ville han slet ikke kunne arbejde. Men Henrik kan allerede nu mærke, at hans hjælpere har mindre tid.

Louise

Børn har brug for nærvær. At blive set, hørt og forstået for at udvikle sig og have det godt. Men fordi der mangler pædagoger, oplever Louise alt for tit, at der ikke er tid til at være der for alle børn i børnehaven.

Jessa

Jessa møder tidligt og gør rent, så museumsgæsterne får en god oplevelse. Hendes arbejde er ikke synligt for de fleste, men vigtigt. Uden Jessa og hendes gode kolleger ville støvet lægge sig over vores fælles kulturskat.

TRINE

Trine er sygeplejestuderende og brænder for sit fag. Men manglen på sygeplejersker sætter allerede nu et stort aftryk på hverdagen. Det er svært at lære og være tryg i alt det nye, når alle er travle. Vi har brug for flere som Trine

PIA

Pia og hendes socialrådgiverkolleger hjælper børn, unge og voksne, når der akut opstår sociale problemer. Det kan være misbrug, vold eller børn i klemme. Når vi sparer på hjælpen til de mennesker, kan det mærkes med det samme.

MATHIAS

Mathias er HK’er og bruger dagen foran store skærme, hvor han med sine kolleger sørger for, at togene kan køre, og at tidsplanen holder. Uden stabile rammer og kolleger nok skrider planen, og Danmark går i stå.