Kandidattesten består af en række spørgsmål, som er vigtige for FH’s 1,3 millioner lønmodtagere, når de skal stemme ved kommunal- og regionsrådsvalget den 16. november. Spørgsmålene spænder over emner som blandt andet velfærd, job og uddannelse, skat og bekæmpelse af fup og fusk firmaer.

Testen fungerer ligesom andre tests véd, at man som vælger svarer på en række spørgsmål, og til slut bliver matchet med kandidater, der har taget samme test og som svarer nogenlunde tilsvarende på spørgsmålene.

Brug for kandidater der brænder for lønmodtagerne

Tag kandidat-testen

Stemforfællesskabet

”Vi opfordrer alle vælgere og kandidater til at deltage i testen, for vi vil rigtig gerne give vælgerne mulighed for at stemme på kommunale og regionale politikere, der brænder for at skabe et samfund til gavn for lønmodtagerne”, siger Lizette Risgaard.

Cirka 8.500 kandidater fra de politiske partier har fået mulighed for tage testen og for hermed at blive eksponeret for vælgerne. Testen er åbne for alle fra torsdag den 4. november.