Mandag den 22. februar 2021, kl. 14:00-15:30 holder FH et webinar med fokus på fair international beskatning.

På webinaret kan du høre Bente Sorgenfrey, skatteminister, Morten Bødskov, Oxfam Ibis og Pensam fortælle om de forskellige aspekter ved det internationale samarbejde omkring fair beskatning.

På webinaret undersøger vi også udviklingen herhjemme, hvor flere af de store in­stitutionelle investorer er begyndt at stille krav om større åbenhed om virksomhedernes skat­tebetaling bl.a. ved offentliggørelse af virksomhedernes land-for-land-rapportering.

Webinaret er åbent for alle, der ønsker at deltage.

  Program
14:00 Indledning og dagens dagsorden v/Bente Sorgenfrey. Gennemsigtighed på det internationale skatteområde med fokus på FH’s politikoplæg.
14:10 Oplæg v/skatteminister Morten Bødskov.
Hvad gør regeringen for at skubbe til det internationale arbejde for fair international beskatning, samt deres holdning til, hvad de vigtigste politiske redskaber er/bliver, og hvad ansvarlig skattepraksis er.
14:25 Oplæg v/ Kristian Weise, Oxfam IBIS.
Den internationale udvikling, centrale forslag samt erfaringer fra Tax Dialogue.
 
14:40 Oplæg v/Torsten Fels, Pensam.
Hvordan kan internationale tiltag være med til at løse de eksisterende skatteproblemer, samt om ansvarlig skatteadfærd som investor, herunder balancen mellem at sikre et højt afkast men samtidig arbejde ud fra et ambitiøst skattekodeks.
14:55 Paneldebat.
Spørgsmål stilles af moderator med bidrag fra det virtuelle publikum.
15:25 Afrunding v/Bente Sorgenfrey

Tilmelding

Fristen for tilmelding er den 14. februar 2021 via dette link.

Linket til arrangementet vil blive fremsendt snarest efter tilmeldingsfristens udløb.