A4 Medier ApS, der består af en række digitale nyhedsplatforme herunder A4 Nu, A4 Arbejdsliv, og A4 Arbejdsmiljø, får med JSL Management tilført nye kompetencer inden for kommerciel mediedrift, herunder særligt inden for abonnements- og annoncesalg.

”Jeg ser frem til samarbejdet, da jeg ser et betydeligt uudnyttet potentiale i A4 Medier ApS. Jeg er overbevist om, at jeg med mine mange års erfaring med at skabe, udvikle og drive kommercielt funderede medieforretninger og -universer kan yde et væsentligt bidrag til en positiv udvikling af virksomheden, siger adm. direktør Jesper Sehested Lund, JSL Management ApS.

Samtidig med, at JSL Management ApS indtræder som medejer, udtræder Willmore ApS, der dog fortsætter samarbejdet med A4 Medier ApS.

”Vi vil gerne benytte lejligheden til takke Willmore og Jesper Skeel, for at have medvirket til at påbegynde omstillingen af selskabet med henblik på at realiserer ambitionen om en økonomisk bæredygtig forretning med nye indtægtskilder, som selskabet også i fremtiden kan bygge på”, siger bestyrelsesformand for A4medier Michael Jacobsen.

Det er altid sjovt at være med til at skabe en positiv forandring, og jeg glæder mig derfor til at følge A4 fremover. Jesper Sehested Lund kommer nu med en solid b2c erfaring, som jeg tror, selskabet vil nyde godt af i den fortsatte udvikling”, siger Jesper Skeel, direktør i Willmore.

Efter ændringen i ejersammensætningen vil A4 Medier ApS være ejet af A-Pressen A/S (65%) og JSL Management ApS (35%).