Formelt fortsætter det selskab, der tidligere hed Avisen.dk aps. Men i forbindelse med at A-pressen og Freeway Holding ultimo april gik hver til sit, omdøbes selskabet fra 1. maj til A4 Medier aps.

A-pressen råder over 65 procent af aktierne i A4 Medier Aps, mens Willmore råder over 35 procent.

A/S A-pressens direktør Rasmus Østrup Møller:

”Det har været vigtigt for A-pressen at finde en ny partner, som kan give os et vitalt boost på især vores to nye forretningsområder, abonnementsydelser og jobopslag.  Her kan Willmore bidrage til at fokusere forretningen, så den matcher de behov, vores læsere har. Vi er enige med Willmore om vejen, og vi er også enige om det overordnede publicistiske mål; nemlig at skabe kvalitetsbaserede medietilbud om danskernes arbejdsliv både i dybden og bredden”.

Willmore har specialiseret sig i partnerskaber med henblik på at servicere digitale medier til professionelle med markeds-rettede kommercielle løsninger.

Direktør i Wilmore, Jesper Skeel:

”A4 Medier har adgang til tusindvis af læsere og aktører på det danske arbejdsmarked – og en plan for flere nicheportaler. Derfor er et formelt ejerskab særdeles interessant for Willmore. Vi har med succes lanceret A4 Jobliv som er et jobopslags site i vækst og vi ser flere spændende muligheder i det nye ejerskab”.

Ud over fordelingen af aktiekapitalen oplyser parterne ikke om andre elementer i den fælles ejeraftale.

Kontakt: Rasmus Østrup, mobil, 21 69 86 61 og Jesper Skeel, mobil, 23 62 58 85.