LO-formand Lizette Risgaard er i Midtjylland og går på talerstolen første gang allerede kl. 7 i Skive. Holstebro og Herning får også fornøjelse af LO-formanden, inden Lizette Risgaard tager østover og slutter dagen af med traditionen tro at tale i Fælledparken i København.

På Fyn når LO?s næstformand og stedfortrædende formand, Arne Grevsen, godt omkring på øen i midten, hvor han lægger ud i Munkebo kl. 7.15. Efter taler i Søndersø, Ringe og Svendborg slutter han dagen af med at tale i Kongens Have i Odense. Imens åbner næstformand Ejner K. Holst dagen for de meget morgenfriske nordjyder i Hjørring allerede kl. 6.15 og holder sig udelukkende nordenfjords med taler i blandt andet Skagen, Brønderslev og Brovst.

I det østlige Danmark bliver der god mulighed for at passere næstformand Nanna Højlund på de sjællandske motorveje på vej mellem taler i Korsør og i Sorø og så traditionsrige steder som LO-skolen i Helsingør, Arbejdermuseet og i Københavns Sydhavn. Næstformand Morten Skov Christiansen sørger for, at de sydøstlige egne ikke skal føle sig forsømte, når han lægger ud i Maribo og taler sig op gennem Sydhavsøerne og Sydsjælland for at slutte af i Ringsted kl. 14.55.

Ud over LO?s formandskab taler en række andre formænd og tillidsvalgte fra LO’s medlemsforbund rundt omkring i landet.

Her kan du se animationsgrafik

Kontakt: LO?s pressetelefon 26 11 97 10.