Konferencestederne Højstrupgård og Konventum indgår nyt strategisk samarbejde, der betyder, at Konventum overtager driften af Højstrupgård pr. 1. januar 2018.

Højstrupgård og Konventum ligger ved siden af hinanden i naturskønne omgivelser i Helsingør. I mange år har der været et fint samarbejde om udnyttelse af tilgængelig kapacitet, men nu tager man skridtet fuldt ud og samler drift og administration af de to konferencesteder.

Ifølge direktør i Højstrupgård A/S, Rasmus Østrup Møller, og direktør Marina Hoffmann, Konventum A/S er det to stærke brands, der nu bygges videre på.

– Vi tror på, at vi gennem en samdrift af de to fantastiske kursus- og konferencecentre, der både har en fælles historie og et fælles udgangspunkt, kan udnytte synergien til at skabe yderligere fremgang og udvikling for begge steder.

– Højstrupgård er kendt som et dedikeret kursus- og konferencested, der henvender sig til små og mellemstore selskaber, som ønsker en intim atmosfære i smukke omgivelser. Mens Konventum, ud over at være kendt som fællesskabets skole, der står for uddannelse til hele fagbevægelsen, også står som et fyrtårn inden for de danske konferencecentre. Begge steder er endvidere både kendt og værdsat som steder, hvor mange vælger at holde de store fester som konfirmation, runde fødselsdage, bryllupper mv.

– Ved at gå sammen og trække på de fælles kompetencer og rammer får begge ?brands? fremadrettet mulighed for at tilbyde såvel eksisterende som nye gæster større fleksibilitet og flere muligheder. Samtidig skruer vi op for markedsføringen, og håber dermed, at mange flere vil få øjnene op for de unikke faciliteter vi har, lyder det samstemmende fra Marina Hoffmann og Rasmus Østrup Møller.

Samarbejdet forventes i fuld drift den 1. januar 2018.

Pressekontakt:
Rasmus Østrup Møller ? Direktør for Højstrupgård A/S ? 2169 8661,
Marina Hoffmann, Direktør i Konventum A/S ? 5122 7683