Nicolai Kampmann har siden 2012 været chefredaktør for Fagbladet 3F og kommunikationschef i 3F. Han tiltræder den 1. december.

? Nicolai har i en årrække stået i spidsen for ét af Danmarks bedste fagblade, og han har et dybt kendskab til LO-fagbevægelsens muligheder og udfordringer. I de samtaler jeg har haft med Nicolai Kampmann, er jeg blevet overbevist om, at han kan udvikle virksomheden i en vanskelig branche. Det er også vigtigt, at ejerne kan spejle deres interesser i de redaktionelle prioriteringer. Den opgave er jeg sikker på, at Nicolai Kampmann kan løfte, siger formand for Avisen.dk?s bestyrelse, Michael Jacobsen.

Den 48-årige chefredaktør har ud over stillingen på Fagbladet 3F en bred erfaring bag sig fra bl.a. Ritzau, Aktuelt, Undervisningsministeriet og Alka.

? Vi skal være de bedste på stof om arbejdsliv og arbejdsmarked. Vi skal konkurrere om lønmodtagernes opmærksomhed i en tid, hvor hastighed spiller en stor rolle, og hvor medie-brands i klassisk forstand er under pres. Vi skal samarbejde med medier og organisationer, hvor det giver redaktionel mening. Jeg har et åbent sind for at udvikle medie-indhold til gavn for brugeren, og jeg glæder mig til sammen med stærke journalister at sikre lønmodtagerne en tydelig stemme, siger Nicolai Kampmann.

En af Nicolai Kampmanns første opgaver bliver ? i samarbejde med bestyrelsen for Avisen.dk ? at udarbejde et nyt forretningsgrundlag og strategi. Det skal sikre, at Avisen.dk fortsat kan eksistere som et centrum-venstrebaseret nyhedsmedie på et forsvarligt økonomisk grundlag.