Den nuværende formand Arne Grevsen har meddelt, at begrundelsen for at træde tilbage er, at der er behov for friske kræfter i forhold til håndteringen af de udfordringer, som Avisen.dk ApS står overfor.

Det er kapitalejernes opfattelse, at der er akut behov for en ny kurs for Avisen.dk ApS,  hvorfor der hurtigst muligt skal udarbejdes nyt forretningsgrundlag og strategi, som kan sikre, at Avisen.dk fortsat kan eksistere som et centrum-venstre baseret nyhedsmedie på et forsvarligt økonomisk grundlag.

Avisen.dk skal fortsat være toneangivende og sætte dagsordenen inden for områderne arbejdsmarked, fagbevægelse, lønmodtagerinteresser og arbejdsliv. Der er i forbindelse med formandsskiftet indgået aftale med den nuværende chefredaktør Lise Bondesen om, at hun fratræder sin stilling med øjeblikkelig virkning.

Kontakt: LO?s pressetelefon 26 11 97 10.