Tæt på 30 steder i landet bliver der mulighed for at høre et medlem af LO?s formandskab den 1. maj, når formand Lizette Risgaard og LO?s fire næstformænd tager rundt for at holde tale på Arbejdernes Internationale Kampdag.

LO-formand Lizette Risgaard åbner dagen for de morgenfriske kl. 7.15 i Esbjerg, hvor den lokale LO-sektion er gået sammen med DSU?s og Socialdemokraternes lokalafdelinger. Derfra slår hun bro fra kyst til kyst med taler i trekantsområdet, Middelfart og Ringsted, inden LO-formanden går på den store scene i Fælledparken i København.

LO?s næstformand og stedfortrædende formand, Arne Grevsen, tager mod den blånende fjord, når han sparker dagen i gang hos LO Mariager Fjord-Hadsund, efterfulgt af taler en række andre steder i Nordjylland, inden turen til sidst går frisk over Limfjordens vande for at slutte på talestolen i Hedelund Rhododendronpark i Brønderslev. Længere sydpå indtager næstformand Nanna Højlund talerstolen på Tangkroen i Aarhus og kommer også forbi Silkeborg, Galten og Horsens.

I den sydvestlige del af landet tager næstformand Morten Skov Christiansen en enkelt dags orlov fra sin fædreorlov for blandt andet at fejre kampdagen i Danmarks ældste by, Ribe, mens næstformand Ejner K. Holst kan opleves flere steder i hovedstadsområdet med ture til både Helsingør og Hillerød undervejs.

Ud over LO?s formandskab taler en række andre formænd og tillidsvalgte fra LO?s medlemsforbund rundt omkring i landet.

Kontakt: Kommunikationskonsulent Troels Gadegaard Frølich, tlf. 26 58 80 43.

24. april 2017