I Fælledparken i København vender formand Lizette Risgaard tilbage til den scene, hvor hun sidste år talte dunder mod Ryanair på arbejdernes internationale kampdag. Dengang var det som næstformand, og den nyvalgte LO-formand lægger i år også vejen forbi blandt andet LO-skolen i Helsingør, Arbejdermuseet i København og Kongens Have i Odense.

Stedfortrædende næstformand Arne Grevsen indleder sin kampdagstur rundt i Sønderjylland i Aabenraa, men når også forbi Randers, hvor den lokale afdeling af 3F fejrer 1. maj.  Imens får billisterne på den østlige del af E20-motorvejen god mulighed for at vinke til næstformand Morten Skov Christiansen, der efter en tidlig start på den københavnske vestegn når op på at tale syv forskellige steder i sin 1. maj-debut som næstformand.

Hans næstformandskolleger Nanna Højlund og Ejner K. Holst kan opleves i henholdsvis Nordvest- og Østjylland, hvor Nanna Højlund taler blandt andet i Thisted og Skive, mens Ejner K. Holst bl.a. har stop i Skanderborg og på Tangkrogen i Aarhus.

Samtidig er en række af formændene for LO?s medlemsforbund også ude at tale.

Se kort over LO-toppens 1. maj-taler

Kontakt: Kommunikationskonsulent Troels Gadegaard Frølich, tlf. 26 58 80 43.