Kommentaren kommer som reaktion på regeringens nye integrationsudspil ?Samarbejde om bedre integration?.

– Vi deler regeringens mål om at få mange flere flygtninge i arbejde. Det er helt afgørende, at vi finder afbalancerede løsninger, så vi sikrer, at både flygtninge og andre, der mangler et arbejde, kommer ud på virksomhederne og hermed kan være med til at bidrage til samfundet, siger Lizette Risgaard.

Regeringen foreslår tidsbegrænset oplæring af flygtninge i virksomheder.

– Vi lægger vægt på, at flygtninge bliver opkvalificeret i løbet af integrationsperioden, så de bliver i stand til at få et almindeligt job så hurtigt som muligt. Hvordan forløbet endeligt skal se ud, er en del af de kommende drøftelser, siger Lizette Risgaard.

Kontakt: Pressekonsulent Anette Bindslev, tlf. 23 38 42 14.