? Dagens tal bekræfter, at der stadig kommer flere i arbejde. Væksten i dansk økonomi er ikke prangende i øjeblikket, og der er derfor god grund til at glæde sig over, at de positive takter på arbejdsmarkedet fortsætter. Her tænker jeg ikke mindst på, at der er skabt over 32.000 nye lønmodtagerjob fra januar til oktober 2015, mens arbejdsløsheden er faldet med godt 10.000 fuldtidspersoner frem til og med november, siger Mette Hørdum Larsen, der er økonom i LO.

? Hvis fremgangen på arbejdsmarkedet skal fortsætte, er det dog vigtigt, at den økonomiske politik sigter efter at skabe mere vækst og flere job her og nu. Mange arbejdsløse leder fortsat forgæves efter et job. Lige så vigtigt er det, at vi gennem opkvalificering og uddannelse sikrer os, at arbejdsstyrken har de kvalifikationer, der efterspørges af virksomhederne. Vi skal have alle med, slutter Mette Hørdum Larsen.

Kontakt: Økonom i LO Mette Hørdum Larsen, tlf. 35 24 60 77, eller pressekonsulent Anette Bindslev, tlf. 23 38 42 14.