LO-medlemskabet betyder, at DEF-sports medlemmer, der blandt andet tæller badmintonspillere, volleyballspillere, boksere, brydere og ishockeyspillere, slutter sig til deres kolleger fra Håndbold Spiller Foreningen og Spillerforeningen, der også er en del af LO-familien.

? Vi er glade for at DEF-sport nu er blevet medlem af LO-familien. Sammen er vi stærkere. Vi glæder os til godt samarbejde til fordel for DEF-sports medlemmer, siger LO-formand Lizette Risgaard.

I dag mandag den 2. november blev medlemskabet fejret med et fællesfoto med LO?s ledelse, blandt andet med LO-formand, Lizette Risgaard, og DEF-sport, Spillerforeningen og Håndboldspillerforeningen, der var repræsenteret af Mark O. Madsen (bryder og formand i DEF-sport), Mads Øland (direktør i Spillerforeningen og DEF-sport), Thomas Lindrup (Formand i Spillerforeningen), Michael Sahl Hansen (direktør i Håndbold Spiller Foreningen).

? Jeg er utrolig glad for, at DEF-sport nu endelig kan kalde sig officielt medlem af LO. DEF-sports medlemmer er nu en del af et fællesskab, der tæller knap en million lønmodtagere i 18 forbund. Med et sådan bagland står vi betydelig stærkere i kampen for at skabe stærke kollektive aftaler for vores medlemmer, slutter Mark O. Madsen.

Danske Elitesportsudøveres Forening (DEF-sport) er medlem af LO pr. 1. november 2015.

Kontakt: Konsulent Kathrine Alexandrowiz tlf. 3056 6656