På banneret har LO og FTF listet nogle af de vigtigste ønsker til den kommende nye regering op: Flere job. Stop social dumping. Øget investering i arbejdsmiljø. Fleksibel genoptjening af dagpenge. Banneret afsluttes med et ?Kærlig hilsen 1,5 millioner lønmodtagere?.

? Lønmodtagerne skaber værdi til hele Danmark. Og vi kan skabe endnu mere værdi, hvis den nye regering samarbejder med os og lytter til lønmodtagernes forslag. Det håber jeg, at Lars Løkke vil huske, når han snart skal skrive det nye regeringsgrundlag, siger FTF?s formand Bente Sorgenfrey.

22 forslag til politikerne
LO og FTF har allerede op til folketingsvalget fremsat 22 konkrete forslag til politikerne. De handler bl.a. om at skabe flere job og flere praktikpladser, at skabe et nyt dagpengesystem, hvor færre falder ud, at forbedre arbejdsmiljøet og at bekæmpe social dumping.

? Vi har i løbet af de sidste par måneder fået rigtig mange positive tilkendegivelser fra både politikere, erhvervsfolk, organisationer og politisk interesserede. Mange er heldigvis enige i, at lønmodtagerne skal høres, når vi skal finde løsninger på de store udfordringer i samfundet, siger LO?s formand Harald Børsting.

Det fire meter høje banner bliver hængende på Christiansborg Slotsplads til på mandag. Samtidig fortsætter kampagnen Sammen Skaber vi Værdi de næste dage med bl.a. en annoncekampagne for at få lønmodtagernes ønsker med ind i et nyt regeringsgrundlag.

Kontakt:
Kommunikationschef i LO Kenneth Thue Nielsen, tlf. 21 59 33 87, eller
kommunikationschef i FTF, Flemming Andersen, tlf. 40 36 88 04.