Som medlem af din fagforening er du automatisk med i fordels- og rabatordningen, der giver dig rabat i over 1.300 forskellige butikker i Danmark. Nu lancerer din fagforening ? som en af de første ? et medlemskort til mobilen i samarbejde med LO Plus.

Det nye medlemskort gør det både hurtigere og nemmere for dig at være medlem af din fagforening. Med det mobile medlemskort kan du nemlig både spare penge samt finde kontaktinformationer til din fagforening og din lokalafdeling via din mobiltelefon.

Det nye mobile medlemskort henter du via LO Plus’ nye app. Når app?en er downloadet, skal du logge ind via Nem-ID den første gang. Derefter bliver du bedt om at lave en 4-cifret kode, som fremover bliver din personlige adgangskode.

Efter første login får du adgang til dit eget personlige medlemskort, og du er klar til at bruge app’ens mange rabatmuligheder i hele landet. App’en kan guide dig til den nærmeste butik, hvor du kan få rabat, eller du kan vælge at få vist en liste med samtlige 1.300 rabataftaler, så du selv kan lave en søgning.

App?en indeholder også en liste med inspiration til fordelagtige rabatter, og du kan altid se en oversigt over de nyeste rabatmuligheder.

Sidst men ikke mindst får du også hurtig adgang til at informationer til din lokalafdeling og din fagforening. Så har du altid din fagforening lige ved hånden.

Om LO Plus:

  • LO Plus er en gratis fordels- og rabatordning, som er blevet til i samarbejde mellem en række af LO’s forbund.
  • LO Plus A/S er et selvstændigt selskab, der er stiftet på initiativ af LO, og som ejes af Alka, LO og forbundene i fællesskab.
  • I dag har LO Plus ca. 850.000 medlemmer, der har mulighed for at anvende de fordele, der er tilknyttet deres medlemskort til forbundet. Medlemmer kan få rabat ca. 1.300 forskellige steder i Danmark.
  • Man kan tilmelde sig LO Plus? nyhedsbrev, som kommer ca. hver uge med mange gode tilbud. På loplus.dk kan man også finde en oversigt over alle rabatstederne.

Du kan se en introvideo om app’en her og på LO Plus’ hjemmeside.

Kontakt: Marketingchef i LO Plus Lone Hauerberg, tlf. 43 58 52 28 – lsh@loplus.dk
Pressekonsulent Anette Bindslev, tlf. 23 38 42 14.