? Arbejdsløsheden fortsætter med at falde, om end beskedent, siger Mette Hørdum Larsen, der er økonom i LO. Siden midten af 2014 har arbejdsløsheden mere eller mindre stabiliseret sig med små fald. Når det er sagt, ligger arbejdsløsheden nu på det laveste niveau siden maj 2009.

Godt med nye vækstinitiativer
? Det er vigtigt, at der bliver skabt flere job, så endnu flere kan forlade arbejdsløshedskøen, fortsætter hun. Beskæftigelsen i den private sektor er da også steget de seneste fem kvartaler, og der bliver slået flere nye stillinger op. Samtidig er der fremgang i dansk økonomi og udsigt til, at fremgangen fortsætter og tager til.

? Derudover har Statsministeren i sin nytårstale varslet nye vækstinitiativer. Initiativer, der skal bidrage til at skabe endnu flere job. Det er godt nyt, slutter Mette Hørdum Larsen.

Kontakt: Pressekonsulent Anette Bindslev, tlf. 23 38 42 14.