De fleste kender følelsen, når it-færdighederne ikke rækker lige så langt som ambitionerne, og man bliver nødt til at spørge kollegerne til råds om basale programmer som Word eller Google Doc. Det har FTF lavet om på.
Efter at have været online i kun tre år er FTF’s Onlineskole nået ud til over halvdelen af FTF’s medlemsorganisationer samt deres a-kassers medlemmer. Men FTF vil gerne have endnu flere med, og du kan som medlem af en FTF-organisation få kurset gratis.

Du skal ikke betale for at blive klogere
Onlineskolen har kurser i alt fra Word, Excel til fem nye kurser i sociale medier, og du skal ikke betale for at blive klogere, fremhæver FTF’s it-konsulent Ole Stilund.
"Der er mange, som ikke kan lide at sige, at de mangler viden om Excel eller Word, og det resulterer i, at de ikke udnytter programmerne. Men barrieren er mere psykisk end teknisk, og det har vi gjort noget ved. Onlineskolen er gratis for medlemmerne, og derfor er skolen en oplagt mulighed for at løfte fagligheden, uden at skulle betale dyre kursusregninger," siger Ole Stilund.
Kurser på alle niveauer 
Onlineskolens brede udvalg af kurser kan dække mange kursusbehov.
”Medlemmerne kan tage alle de kurser, de har tid og lyst til i løbet af et år, og selvom eksempelvis bankmanden måske ikke har behov for at blive bedre til Excel, har han utallige andre muligheder for at finde et kursus, som kan skærpe hans kompetencer," siger Ole Stilund.
Onlineskolens kurser er også fleksible, både hvad angår tid og it-færdigheder hos den enkelte.
"Det bliver ikke kontrolleret, om du følger undervisningen, og du kan selv bestemme, om du vil tage de afsluttende tests. Samtidig er undervisningen en god blanding af tekst, video og opgaver, som kan passes ind både i arbejdet og i fritiden, og der bliver taget hensyn til medlemmernes forskellige niveauer. Man kan udbygge den viden, man har i forvejen eller starte helt forfra. Det eneste, Onlineskolen kræver, er, at du har forbindelse til internettet," slutter Ole Stilund.
Læs mere nedenfor i faktaboksen om det store kursusudbud, som løbende udvides. Har du spørgsmål kontakt it-konsulent Ole Stilund på tlf. 3336 8857 // 2020 8857 //  Find mere indenfor emnerne: