Det er blevet meget nemmere at være beslutningstager.
14 punkter, 49 sider med detaljerede sager, andre 95 sider bilag fordelt på 19 dokumenter. Det kan sagtens være materialet til et møde i en ledelse. For en fagforening løber omkostningerne til produktion, trykning og fordeling af materialet hurtigt op i store summer hvert eneste år.
Teknologien giver i dag nye muligheder: Nye skærme giver en bedre brugeroplevelse, når man navigerer rundt i dokumenter og lister. Ny hardware fylder og støjer mindre end almindelige bærbare computere. Nye løsninger så enkle og intuitive at gå til, at alle kan anvende dem.

Bedre overblik og større dialog
Ditmer eDagsorden udnytter de nyeste teknologiske muligheder til at hjælpe deltagerne til at få overblik over mødets indhold, bedre forberedelse og dialog med de andre mødedeltagere. Hver enkelt kan tilføje notater til de enkelte afsnit i dagsordenpunkterne og dele dem med andre. Systemet holder selv styr på, hvem der har adgang til dagsordener, punkter, bilag og kommentarer.
Ditmer eDagsorden bliver allerede brugt i mere end halvdelen af alle danske kommuner og i fagforenings- og virksomheds bestyrelser. FTF har indgået en aftale med digitaliseringshuset Ditmer a/s..  Aftalen betyder, at det er muligt at få en rigtig god licenspris, der er med til at holde omkostningerne nede.
Centralforening af Stampersonel, der er fagforening for 7.500 medarbejdere i forsvaret, har taget systemet i brug. IT-administrator Peter Gudberg er glad for løsningen.
– Jeg vil klart anbefale andre fagforeninger at gå over til eDagsorden. Det er et stærkt og brugervenligt system, som i kraft af et mindsket papirspild er godt for både miljøet og foreningens pengekasse, siger Peter Gudberg. 

Fremtidsperspektiverne for løsningen omfatter nye muligheder for mødeafvikling f.eks. i form af forhåndstilkendegivelser, afstemninger, virtuel tilstedeværelse o. lign. 
eDagsorden er en web- og iPadbaseret løsning for mødedeltagere. En nem grænseflade giver sekretariatet let ved at administrere dagsordener, referater og mødeforberedelse. Løsningen leveres som Software-as-a-Service og hostes i et førende hostingcenter.<o:p>
Fortrolige dokumenter ligger sikkert i eDagsorden.
Kontakt FTF’s IT-center  for mere information på 3336 8877 el. skriv til Hanne Christensen på Find mere indenfor emnerne: