Handelsbetingelser

Vilkår og betingelser FH shoppen

Velkommen til FH Webshop for Fagbevægelsens Hovedorganisations lokalenheder, medlemsorganisationer og deres lokalafdelinger. Her kan du bestille og købe giveaways og merchandise med FH og OK logo.

Bestillinger på denne shop er forbeholdt ansatte og medlemsorganisationer, som er en del af Fagbevægelsens Hovedorganisation.

Ved at lave en bestilling bekræfter man samtidig, at alle varer der købes er til kampagnebrug og ikke sælges videre.

 

Priser

Alle priser er angivet i DKK.

 

 

Fragt

Ved bestillinger i FH’s webshop opkræves et forsendelsesgebyr på kr.39,-. Gebyret dækker en del af FH’s omkostninger til porto i forbindelse med forsendelser i webshoppen. Niveauet er fastsat af FH, og gebyret svarer derfor ikke nødvendigvis til den eksakte portopris for pakken.

.

Levering

Varer bestilt i shoppen bliver normalt afsendt fra lager indenfor 3-7 hverdage. Du modtager automatisk besked på mail, når varerne er afsendt fra lager. Der tages forbehold for fejl og forsinkelser hos postvæsen og kurerfirmaer.

 

Betaling

Betaling kan foretages med betalingskort eller MobilPay. Vi modtager bl.a. Dankort, VISA og Eurocard. Gebyr til betalingskortudbyder vil blive pålagt ordren. Dette vil blive oplyst i bestillingsfasen. Betalingen trækkes fra kortet, når varen afsendes.

 

Fortrydelseret

Du har 14 dages fortrydelsesret, fra du modtager dine varer.

Bemærk! Du hæfter som køber for eventuel forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, de fungerer på. Du kan ikke gøre fortrydelsesretten gældende på forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

Ønsker du at benytte din fortrydelsesret, skal du udfylde denne kontaktformular. Når vi har modtaget formularen, vil vi sende dig en returseddel. Fragten er betalt.

Når vi har modtaget returvarerne, vil vi hurtigst muligt returnere din betaling.

 

 

Reklamation

Er en vare beskadiget eller defekt, kan du lave en reklamation indtil 24 måneder efter, at varen er købt.

Venligst udfyld denne kontaktformular. Når vi har modtaget formularen, vil vi sende dig en returseddel. Fragten er betalt.

Vi vil hurtigst muligt efter modtagelsen af den defekte vare kontakte dig.

 

 

Personfølsomme data

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, Adresse, Telefonnummer, E-mail adresse. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres af Fagbevægelsens Hovedorganisation og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores websites, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger der indsamles. Fagbevægelsens Hovedorganisation har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til Fagbevægelsens Hovedorganisation videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand.

Som registreret i webshop hosted af Fagbevægelsens Hovedorganisation har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Fagbevægelsens Hovedorganisation via e-mail til: fh@fho.dk