Om jobbet

Du vil som teamchef få ansvar for FH’s lille, men dygtige presseteam og vil arbejde tæt sammen med FH’s politiske og administrative ledelse for at udvikle og gennemføre en kommunikationsstrategi, der understøtter FH’s værdier og mål.

Dine ansvarsområder vil være at:

  • bidrage til at skabe en rød tråd i kommunikationen og en samlet fortælling for FH
  • rådgive ledelsen om den strategiske retning for kommunikationen og pressehåndteringen
  • udvikle og gennemføre kommunikationsplaner og -strategier for de større prioriterede projekter i FH på tværs af kanaler og målgrupper
  • have blik for hvordan tal og analyser kan bidrage til et vedvarende fokus i pressen på de store indsatsområder
  • arbejde tæt sammen med kolleger og relevante interessenter for at sikre sammenhæng og effektivitet i kommunikationsindsatsen.

Du bliver ansat på en fleksibel og uformel arbejdsplads med et stærkt fællesskab, sammenhold og fælles værdier. Der er endvidere gode muligheder for personlig og faglig udvikling.

Søg jobbet senest 19. november kl. 12

Søg jobbet online her – og send den senest 19. november kl. 12

Om dig

Vi forventer, at du har en relevant uddannelse inden for kommunikation eller lignende med minimum fem års erfaring med strategisk kommunikationsarbejde, gerne fra en politisk eller faglig organisation. Derudover forestiller vi os du har:

  • kendskab til og sympati for fagbevægelsens arbejde og værdigrundlag
  • stærke analytiske og strategiske evner
  • erfaring med at arbejde med og rådgive ledelsen i politisk styrede organisationer
  • solid erfaring med at udvikle og gennemføre kommunikationsplaner og -strategier
  • stærke samarbejdsevner og en løsningsorienteret tilgang til arbejdet.

Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte konstitueret direktør Peter Nisbeth på tlf. nr. 2338 4208 eller e-mail pni@fho.dk eller chef for Ledelsessekretariatet Sofie Steen Bagger på tlf. nr. 2250 6823 eller e-mail ssb@fho.dk.

Løn og ansættelsesforhold

Vi kan tilbyde dig attraktive løn- og ansættelsesvilkår.

Stillingen ønskes besat senest den 1. januar 2024.

Ansøgning

Skriv en ansøgning, der fortæller, hvem du er, hvad du kan, og hvorfor du gerne vil arbejde i FH og send den senest den 19. november 2023 kl. 12.00

Vi holder samtaler i uge 47 og 48.

Vi betragter mangfoldighed som en styrke og lægger vægt på at have et arbejdsmiljø, der følger med tiden og bruger alles ressourcer optimalt og ordentligt. Vi arbejder for, at vores medarbejdersammensætning afspejler det samfund, vi er en del af, og alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge jobbet.

Om FH

Fagbevægelsens Hovedorganisation er etableret 1. januar 2019 ved en sammenlægning af FTF og LO. Som talerør for 65 faglige organisationer, der repræsenterer 1,3 mio. lønmodtagere, er vi Danmarks største og stærkeste tværfaglige fællesskab. Vi kæmper for job og uddannelse til alle, for et sikkert og sundt arbejdsmiljø og for et trygt, demokratisk og solidarisk samfund.

Vi har en spændende og alsidig arbejdsplads med varierende og dynamiske arbejdsopgaver, der handler om at forbedre vilkårene for arbejdstagere i Danmark og internationalt. Vi lægger vægt på at have et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø med meningsfulde opgaver, gode kolleger og en balance mellem opgaver, ressourcer og kompetencer, så den enkelte udvikler sig og trives på vores fælles arbejdsplads.

Vi arbejder i lyse moderne lokaler i København – lige der, hvor Bryggebroen rammer Islands Brygge.

Søg jobbet her