Ønsker du en uddannelse, hvor du får mulighed for at være en del af et stærkt fællesskab og arbejde med forskellige administrative arbejdsopgaver?

I Fagbevægelsens Hovedorganisation (FH) byder vi på en dagligdag med afvekslende og selvstændige arbejdsopgaver, som giver mulighed for udfordring og udvikling i hele din elevtid. Vi giver en bred viden om samfundet gennem arbejdet i en politisk styret organisation, som grundlæggende arbejder for gode vilkår for alle lønmodtagere i Danmark.

Kunne dette lyde, som noget for dig? Så er du måske en af vores to kommende administrationselever.

Om uddannelsen

I FH kan vi tilbyde dig en alsidig uddannelse i administration, som veksler mellem skoleophold og praktik. I praktikperioden, får du lov at komme rundt i vores forskellige afdelinger, hvor du lærer om og aktivt deltager i de enkelte afdelingers arbejdsopgaver, rutiner og procedurer. Det er i afdelingerne, du kan finde frem til netop hvilke opgaver, du trives med og brænder for at udføre videre i dit arbejdsliv.

Arbejdsopgaverne kan bl.a. være:

 • planlægning af arrangementer eller events
 • HR relaterede opgaver, fx med rekruttering
 • styring af faglige sager på arbejdsretsområdet
 • behandling af politiske høringer
 • forberedelse af mødemateriale til FH’s politiske udvalg
 • skriftlig kommunikation og korrekturlæsning
 • mødekoordinering.

Som elev lærer du at arbejde systematisk, holde overblik samt forenkle og strukturere arbejdsprocesser. Du vil få en hverdag, hvor du er med til at planlægge og deltage i en effektiv behandling af vores forskellige arbejdsopgaver. Du vil også få en daglig kontakt til eksterne og interne samarbejdspartnere.

Du får mulighed for indflydelse på din elevtid, vi sætter fokus på din individuelle udvikling og giver struktur og klarhed gennem elevtiden.

Om dig

Vi forestiller os, at du:

 • har bestået en adgangsgivende eksamen
 • er god til dansk med stor forståelse for sproget
 • er god til at formulere dig og er detaljeorienteret
 • er kvalitetsbevidst i alt, hvad du foretager dig
 • trives med ansvarsfulde og selvstændige arbejdsopgaver
 • stiller krav til dig selv og dine omgivelser
 • ønsker at være en del af et større fællesskab på din arbejdsplads.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte enten elevansvarlig Stine Nissen Jensen 3524 6414, elevansvarlig Louise Søllested 3524 6441 eller vores nuværende anden års elev Ida Bøje Gerdes 3524 6068.

Løn og ansættelsesforhold

Du bliver ansat på fast tid og vil hovedsagelig skulle arbejde inden for vores kontortid, som er kl. 8.45-16.00 mandag til torsdag og kl. 9.00-16.00 fredag.

Vi kan tilbyde dig løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst.

Elevstillingerne besættes pr. 1. september 2023 og frem til 31. august 2025.

Ansøgning

Skriv en ansøgning der fortæller, hvem du er, og hvorfor FH er den rette elevplads for dig og send den sammen med dit CV og dine eksamensbeviser senest den 16. januar 2023 via denne side.

Er du over 25 år, bedes du endvidere vedlægge en realkompetencevurdering.

Vi forventer at holde samtaler i uge 4 og 5.

Vi betragter mangfoldighed som en styrke og lægger vægt på at have et arbejdsmiljø, der følger med tiden og bruger alles ressourcer optimalt og ordentligt. Vi arbejder for, at vores medarbejdersammensætning afspejler det samfund, vi er en del af, og alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge jobbet. 

Om FH

Fagbevægelsens Hovedorganisation er etableret 1. januar 2019 ved en sammenlægning af FTF og LO. Som talerør for 65 faglige organisationer, der repræsenterer 1,3 mio. lønmod­tagere, er vi Danmarks største og stærkeste tværfaglige fællesskab. Vi kæmper for job og uddannelse til alle, for et sikkert og sundt arbejdsmiljø og for et trygt, demokratisk og soli­darisk samfund.

Vi har en spændende og alsidig arbejdsplads med varierende og dynamiske arbejdsopgaver, der handler om at forbedre vilkårene for arbejdstagere i Danmark og internationalt. Vi lægger vægt på at have et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø med meningsfulde opgaver, gode kolleger og en balance mellem opgaver, ressourcer og kompetencer, så den enkelte udvikler sig og trives på vores fælles arbejdsplads.

Vi arbejder i lyse moderne lokaler på Islands Brygge i København – lige ud til vandet, hvor Bryggebroen rammer Islands Brygge.