Er du en stærk regnskabs- og økonomistuderende med en grundig og vedholdende tilgang til opgaveløsning? Arbejder du systematisk og kan lide at levere kvalitetssikrede resultater? Kan du se dig selv i en fremtidig økonomifunktion og er faglig velfunderet i økonomistyring, så er du måske vores nye student til FH’s økonomifunktion.

Du vil blive tilknyttet vores administrationsafdeling, hvor der i alt er 27 medarbejdere, herunder 4 i økonomifunktionen. Udover økonomi består administrationsafdelingen bl.a. af it og facility.

Om jobbet

I dit nye job vil du få ansvaret for at løse opgaver i forbindelse med bogholderi, regnskab og økonomistyring. Opgaverne vil som udgangspunkt være at bidrage til:

 • bogføring/afstemning af bankkonti
 • finansbogføring
 • udlægsafregning
 • økonomiopgaver i forhold til organisationer, som FH løser opgaver for- og samarbejder med
 • styring af forskellige abonnementsordninger
 • diverse ad-hoc opgaver og økonomianalyser.

Derudover vil du også skulle bidrage til de årlige budgetprocesser og de løbende budgetopfølgninger. Ligesom du vil blive involveret i arbejdet vedrørende udarbejdelsen af årsregnskabet. Du skal også være parat til løbende at hjælpe dine kollegaer, når der er tidspres i forhold til vigtige deadlines og opgaver der kræver en særlig prioritering.

Der er tale om en stilling, hvor du vil få mulighed for at arbejde selvstændig og få prøvet mange forskellige typer af opgaver indenfor bogholderi og regnskab.

For FH er det vigtigt, at du:

 • er i gang med en økonomi- og regnskabsuddannelse, fx HA eller en lignende bacheloruddannelse
 • kan arbejde selvstændigt og tage initiativ
 • kan samarbejde med kollegaer på tværs af afdelingen
 • er grundig og kvalitetsbevidst i opgaveløsningen
 • kan lide at arbejde med forskellige opgaver – ofte samtidig.

Hvis du vil høre nærmere om jobbet, kan du kontakte teamchef Lars Meibom på tlf. nr. 3524 6144.

Løn og ansættelsesforhold

Din ugentlige arbejdstid vil være 15 timer, der tilrettelægges fleksibelt i forhold til under­visning og eksamen. Vi kan tilbyde løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Ansøgning

Skriv en ansøgning – der fortæller, hvem du er, hvad du kan, og hvorfor du gerne vil arbejde i FH – og send den sammen med eksamensbeviser, personlige oplysninger og andre relevante oplysninger senest fredag den 14. januar 2022 via siden her.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler løbende.

Vi betragter mangfoldighed som en styrke og lægger vægt på at have et arbejdsmiljø, der følger med tiden og bruger alles ressourcer optimalt og ordentligt. Vi arbejder for, at vores medarbejdersammensætning afspejler det samfund, vi er en del af, og alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge jobbet.

Om FH

Fagbevægelsens Hovedorganisation er etableret 1. januar 2019 ved en sammenlægning af FTF og LO. Som talerør for 64 faglige organisationer, der repræsenterer 1,3 mio. lønmod­tagere, er vi Danmarks største og stærkeste tværfaglige fællesskab. Vi kæmper for job og uddannelse til alle, for et sikkert og sundt arbejdsmiljø og for et trygt, demokratisk og soli­darisk samfund.

Vi har en spændende og alsidig arbejdsplads med varierende og dynamiske arbejdsopgaver, der handler om at forbedre vilkårene for arbejdstagere i Danmark og internationalt. Vi lægger vægt på at have et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø med meningsfulde opgaver, gode kolleger og en balance mellem opgaver, ressourcer og kompetencer, så den enkelte udvikler sig og trives på vores fælles arbejdsplads.

Vi arbejder i lyse moderne lokaler i København – lige der, hvor Bryggebroen rammer Islands Brygge.

Søg jobbet