Om jobbet

Fagbevægelsens Hovedorganisation søger en arbejdsmarkedspolitisk konsulent til afdelingen for Politik & Analyse.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med et team af dygtige konsulenter, der tilsammen dækker politikområderne beskæftigelse, erhverv, social og integration. Du får ansvar for en række områder, herunder dagpengeområdet, der er højt prioriteret i organisationen.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet bestå i:

  • At varetage dialog med medlemsorganisationer og a-kasser, myndigheder og øvrige interessenter.
  • At udarbejde notater, taler og oplæg til politiske udspil.
  • At bidrage til at sikre et solidt grundlag for fagbevægelsens politiske interessevaretagelse ved at følge forskningsresultater og øvrig viden på dine områder.
  • At udvikle og pleje netværk med samarbejdspartnere i blandt andet organisationsverdenen, på Christiansborg og blandt forskere og eksperter.
  • At samarbejde med presseafdelingen om indsalg og have blik for historierne på dine områder.
  • At rådgive og udarbejde strategi- og politikoplæg til FH’s politiske ledelse.
  • At lede og koordinere møder og skabe kompromiser i samarbejde med FH’s medlemsorganisationer.

Om dig

Du har en kandidatuddannelse eller en ph.d., og du har erfaring fra at arbejde i en politisk organisation.

Du har flere års erfaring med arbejdsmarkedspolitik, og du har en god forståelse for de vigtigste dagsordener og aktørlandskabet. Det har givet dig en god politisk og strategisk forståelse samt øje for politiske udviklingsmuligheder og kompromisser.

Vil du høre mere?

Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamchef Nicolas Johansen på tlf. 31 33 67 96 eller e-mail njo@fho.dk.

Søg jobbet

Du har en skarp analytisk sans og gode skriftlige og mundtlige formidlingsevner, der sætter dig i stand til at omsætte kompleks viden til interessevaretagelse for FH og vores medlemsorganisationer.

Du kan arbejde selvstændigt med at drive dine områder, men er samtidig en udpræget holdspiller, som gerne hjælper en kollega, deler netværk og viden samt bidrager positivt til et godt arbejdsmiljø fagligt og socialt.

Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamchef Nicolas Johansen på tlf. 31 33 67 96 eller e-mail njo@fho.dk.

Løn og ansættelsesforhold

Du bliver ansat på flydende tid, og du vil hovedsagelig skulle arbejde inden for vores kontortid, som er kl. 8.45-16.00 mandag til torsdag og kl. 9.00-16.00 fredag. Vi forventer, at du er fleksibel, når der er brug for din arbejdskraft og kompetence på andre tidspunkter.

Vi kan tilbyde dig attraktive løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst.

Vi vil gerne have jobbet besat senest den 1. oktober 2021.

Ansøgning

Skriv en ansøgning, der fortæller, hvem du er, hvad du kan, og hvorfor du gerne vil arbejde i FH og send den senest den 4. august 2021 via denne side.

Vi betragter mangfoldighed som en styrke og lægger vægt på at have et arbejdsmiljø, der følger med tiden og bruger alles ressourcer optimalt og ordentligt. Vi arbejder for, at vores medarbejdersammensætning afspejler det samfund, vi er en del af, og alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge jobbet.

Om FH

Fagbevægelsens Hovedorganisation er etableret 1. januar 2019 ved en sammenlægning af FTF og LO. Som talerør for 64 faglige organisationer, der repræsenterer 1,3 mio. lønmodtagere, er vi Danmarks største og stærkeste tværfaglige fællesskab. Vi kæmper for job og uddannelse til alle, for et sikkert og sundt arbejdsmiljø og for et trygt, demokratisk og solidarisk samfund.

Vi har en spændende og alsidig arbejdsplads med varierende og dynamiske arbejdsopgaver, der handler om at forbedre vilkårene for arbejdstagere i Danmark og internationalt.

Læs mere om FH

Vi lægger vægt på at have et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø med meningsfulde opgaver, gode kolleger og en balance mellem opgaver, ressourcer og kompetencer, så den enkelte udvikler sig og trives på vores fælles arbejdsplads.

Vi arbejder i lyse moderne lokaler i København – lige der, hvor Bryggebroen rammer Islands Brygge.

Søg jobbet