Historier med hårde facts præger listen over de ti mest læste historier på FH’s hjemmeside det seneste halve år. Den absolutte topscorer, som stikker af fra alle andre historier, er således et overblik over reglerne i den nye ferielov.

Regler og rammer for offentligt ansattes ytringsfrihed er også blandt de emner, allerflest har villet læse om. Ligesom regler fra EU om arbejdstid også har fået mange til at klikke sig ind på fho.dk.

Ud over de hårde facts har rigtig mange klikket sig ind på debatindlæg fra Lizette Risgaard – blandt andet et skarpt et af slagsen om den daværende borgerlige regerings politik.

 1. Hvad betyder den nye ferielov for dig?
  Det sidste halvårs mest læste artikel viser et stort behov for at få mere klarhed over, hvad den kommende ferielov betyder helt konkret for den enkelte.
 2. Tak til de konservative for at vise regeringens sande ansigt
  Nummer to på listen over ti mest læste historier er et debatindlæg af FH-formand, Lizette Risgaard, som går i rette med De Konservatives kampagne for topskattelettelser – som går ud over velfærden til de svage og nedslidte.
 3. Dansk Jernbaneforbund og DSB enige om lokalaftaler
  Den længe ventede aftale faldt endelig på plads sidst i maj efter 40-timers maratonforhandlinger.
 4. Er du stresset? Tag stress-testen her:
  Mange var interesseret i at tage testen for at finde ud af, om de befinder sig i det grønne, gule eller røde felt ift stress.
 5. Ny vejledning kan lukke munden på offentligt ansatte. Justitsministeriets planer om at lægge en tung dyne af indviklede forbehold ind i vejledningen om offentligt ansattes ytringsfrihed fik mange til at klikke.
 6. Stop Skattesnyd. Blogindlæg fra Lizette Risgaard: Ansæt 1000 flere medarbejdere i SKAT. Det kan forbedre de offentlige finanser med over fem mia. kr. frem mod 2025 – penge som kan bruges til velfærd.
 7. Italiensk byret underkender dansk dom. Det danske arbejdsmarked venter i spænding på svar på et yderst principielt spørgsmål: Kan en siciliansk domstol underkende den måde, vi løser konflikter om overenskomstbrud på i Danmark? Sagen handler om det italienske firma Solesi, som groft har underbetalt ansatte i Danmark.
 8. Stærkt overdrevet regnskab om sygefravær. Næsten 800 mio. kr. i gevinst til statskassen ved at nedbringe sygefraværet i den offentlige sektor. Sådan lød regeringens (alt for) optimistiske regnestykke i forbindelse med et udspil om ledelse i den offentlige sektor. FH regnede efter.
 9. EU-dom: arbejdsgivernes ansvar at arbejdstiden ikke løber løbsk. Alle virksomheder i EU skal måle længden af medarbejdernes daglige arbejdstid. Det fastslår en ny EU-dom, som FH er meget tilfreds med.
 10. Vores nye navn er: Fagbevægelsens Hovedorganisation. Nyheden om at hovedbestyrelsen i den nye hovedorganisation, der er resultatet af fusionen mellem LO og FTF, havde besluttet navn og logo når ind som nummer ti på listen.

Læs flere nyheder
Læs flere blogs fra Lizette Risgaard
Abonner på nyhedsbrev