Vi åbner dørene torsdag d. 13. juni kl. 13.30, hvor Lizette Risgaard, formand for Fagbevægelsens Hovedorganisation, byder velkommen, mens det danske band HUSH sørger for musikken.

Arbejdsmiljøet i fokus

Torsdag eftermiddag står i arbejdsmiljøets tegn. Klokken 15.00 debatterer arbejdsmarkedets parter den nye arbejdsmiljøaftale med Peter Hasle, professor i arbejdsmiljø ved Aalborg Universitet.

Se program fra Folkets Hus

Se hele programmet for arrangementerne i Folkets Hus her

Undervejs vil en række af fagbevægelsens arbejdsmiljørepræsentanter stille spørgsmål til panelet og pege på, hvor de ser de største arbejdsmiljøudfordringer på landets arbejdspladser.

Debatten efterfølges af et fyraftensmøde – også i Folkets Hus – for arbejdsmiljørepræsentanter kl 17.00.

Her vil tidens største arbejdsmiljøudfordringer, herunder stress og nedslidning, blive debatteret og der vil blive udvekslet gode råd. Debatten faciliteres af Morten Skov Christiansen, næstformand i Fagbevægelsens Hovedorganisation. 

Hvordan når vi FN´s verdensmål?

Fredag kl 10.30 sætter vi fokus på FN’s verdensmål. Verdensmålene stiller nye og komplekse krav til globale tiltag og globalt lederskab. Men også det lokale lederskab spiller en vigtig rolle i forhold til at fremme verdensmålene.

Vi debatterer, hvordan danske virksomhedsledere kan gå forrest i kampen for at nå verdensmålene. Fra Fagbevægelsens Hovedorganisation deltager næstformand Bente Sorgenfrey. Hun får bl.a. selskab af Steen Hildebrandt, Ph.D og professor emeritus i organisations- og ledelsesteori.

Ligeløn – hvad skal der til?

Undrer du dig over, hvorfor der stadig ikke er ligeløn i dagens Danmark? Så kig forbi, når vi fredag kl. 12.00 diskuterer ligeløn. Omdrejningspunktet for debatten vil være hvilke tiltag, der kan sikre større økonomisk lighed mellem kønnene.

Fra fagbevægelsens Hovedorganisation deltager næstformand Majbrit Berlau. Hun diskuterer med Pernille Knudsen, viceadministrerende direktør i Dansk Arbejdsgiverforening og Bjarke Oxlund, chefkonsulent i Institut for Menneskerettigheder. Debatten faciliteres af Nicolai Kampmann.

Vi ser frem til et spændene folkemøde og håber, at I vil kigge forbi Folkets Hus, Kirkegade 8, Allinge (Det Gamle Posthus) og være med til at gøre årets debatter livlige og udbytterige.

Se hele programmet for arrangementerne i Folkets Hus her.