Flere job, bedre velfærd, uddannelse, godt arbejdsmiljø og fagbevægelsens fremtid. Det er blot nogle af de emner, der er til debat i Folkets Hus på Folkemødet i år. LO, FTF og flere af medlemsorganisationerne arrangerer en række debatter, OK-fyraften med formænd bag baren, mulighed for at dyrke sit netværk og fodbold på storskærm. Det foregår alt sammen i Folkets Hus i Det Gamle Posthus under Folkemødet.  
”Fremtidens velfærd, job til alle og de mange andre emner til debat er vigtige emner. Ikke mindst midt i en valgkamp, hvor vi sætter lønmodtagernes politiske krav og ønsker på dagsordenen. Det kommer vi også til at gøre på Folkemødet,” siger Bente Sorgenfrey, formand for FTF.
Torsdag
Folkets Hus åbner torsdag med en debat om, hvordan vi skaber arbejdspladser i fremtiden. LO og FTF har blandt andet foreslået at investere i offentligt byggeri og styrke offentligt-privat samarbejde ved at oprette en national enhed med viden og rådgivning. Dansk Arbejdsgiverforening har foreslået reformer, der skærer i offentlige ydelser for at få flere i arbejde. Økonomi- og indenrigsminister Morten Østergaard præsenterer regeringens forslag til at skabe flere job, og alle forslag til debat.
Hver eftermiddag i Folkets Hus er der OK fyraften, hvor formænd fra medlemsorganisationerne i både LO og FTF står bag baren klar til at fortsætte dagens debatter, mens de skænker fadøl til de besøgende. Torsdag åbner Harald Børsting og Bente Sorgenfrey baren til OK-fyraften umiddelbart efter åbningsdebatten.
Torsdag kl. 17.30 holder Akademikerne en der debat om dimittendledigheden. Bente Sorgenfrey er med i debatten. 
Om aftenen kommer valgkampen til Folkets Hus, for da viser vi nemlig duel mellem de to statsministerkandidater på storskærm.
Fredag
Fredag kommer huset til at summe af debatter. Til debatten om fremtidens velfærdssamfund, skal gæsterne selv skal tage stilling til, hvordan de vil forvalte 1 mia. kr. Vi afliver myter om ligestilling, og under overskriften ”Dagpenge uden spin” ser vi på, hvad der er op og ned i dagpengesystemet.
Som en del af det fælles valgoplæg foreslår LO og FTF at styrke det offentligt-private samarbejde ved at oprette en national enhed, hvor parterne kan hente viden og rådgivning på området. Bente Sorgenfrey deltager i en debat om netop offentlig-privat samarbejde hos Falck kl. 13.00

Hos Akademikerne er der kl. 14.30 en debat om tillidsreformen, og om udviklingen i den offentlige sektor går den rette vej. Hvad betyder det for borgerne, at arbejdsmarkedets parter har givet hånd på at samarbejde mere?

Lørdag
Lørdag i Folkets Hus starter med et morgenmadsarrangement, der står i valgkampens tegn. Bente Sorgenfrey, formand for FTF,  forholder sig til dagens nyheder fra valgkampen, og hvordan det går med at sætte lønmodtagernes krav og ønsker på dagsorden.
Derefter inviterer LO og FTF til en debat om fusion og en mulig ny hovedorganisation. Hvad er fordelene, og hvad er forhindringerne? Og hvad betyder en mulig fusion for de faglige organisationer og de enkelte medlemmer?
I den tidlige debat i gården spørger vi, om lederne har ledelsesrum. Ved arrangementet ”Thue og monopolet” tager et panel af arbejdsgiver- og lønmodtagerrepræsentanter og en forsker stilling til arbejdsmiljødilemmaer, som vi kender dem fra arbejdspladsen.
Kl. 13.00 er det deltagerne fra FTF’s fagpolitiske talentuddannelse, der arrangerer debat om fagbevægelsen som moderne fællesskab, og kl. 14.00 stiller vi spørgsmålet "Uddanner vi for meget og forkert i Danmark?".