I år er det 150-året for arbejderbevægelsens stiftelse i Danmark. Det fejrer vi digitalt 1. maj, hvor hovedtemaet er én af tidens allerstørste udfordringer; den grønne omstilling

Arbejdernes internationale kampdag. De fleste forbinder dagen med røde faner, forsamlingshuse og taler om løn, arbejdsvilkår og velfærd. I år har vi valgt også at tale om klimaet og kampen for klodens overlevelse.

Det er en bombe under Danmarks klimamål, at alt for få unge tager en erhvervsuddannelse. Frem mod 2030 risikerer vi at stå med masser af penge og byggeplaner, men ingen faglærte til at føre omstillingen ud i livet, skriver Monika Skadborg fra Ungeklimarådet og Lizette Risgaard fra Fagbevægelsens Hovedorganisation i dette debatindlæg

Sammen om grøn omstilling

FH’s helhedsplan indeholder i alt 113 forslag. Den første del af planen foreslår 89 konkrete klimatiltag indenfor 10 områder – fra grønne og socialt bæredygtige indkøb i den offentlige sektor til flere havvindmølleparker og klimaaf- gifter.

LÆS MERE

Børnenes 1. maj

Læs historien om Fie Fællesskab sammen med din mor eller far: Du kan bygge hus, male, lægge puslespil, lægge farver på tegninger og meget andet sjovt!!